SysTeh e компания дистрибутор на техника за сигурност и не работи с крайни клиенти. ВХОД ЗА ПАРТНЬОРИ

За нас

Ние осъществява B2B дейност в България и Сърбия, с общо 5 фирмени екипа, които са специално обучени и могат да Ви предоставят цялостни проекти на решения в техническата сигурност за институции, бизнес и обществени сгради, транспорт, градска  и извънградска среда, големи търговски обекти и т.н.

Наши дългогодишни партньори са повече от 500 компании -  интегратори, проектанти и консултанти, разработчици на приложения, агенции за сигурност и охрана. 

Ние сме Value Added Distributor- нашите пазарни цели и дейност са пряко свързани с развитието и на бизнес партньорите ни, в които инвестираме постоянно чрез тренинг семинари на техническо и проектно ниво.

Стремим се да Ви бъдем полезни във всеки един момент от вашия проект, на нива оферта, специфициране, проектиране, инсталация, монтаж, пуск, разширения, експлоатация и ремонт.

Нашият бизнес модел се основава изключително на професионално обслужване и дългосрочни партньорски взаимоотношения за проектиране на индивидуални решения при Вашата работа и заобикалящата Ви среда.

Портфолиото ни е съставено от най-модерните световни постижения на техниката, като предлагаме разнообразни по цена и клас артикули.

Повече информация за нас и нашите услуги, може да намерите на systeh.bg .

За допълнителни въпроси, коментари, съдействие или друго, не се колебайте да ни потърсите!

Пишете ни на office@systeh.bg .